16 آذر ، روز دانشجو گرامی باد .
حضور فرمانده سپاه ناحیه لاهیجان درآموزشکده ملی مهارت شهید رجایی لاهیجان، به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو و شهادت میرزا کوچک خان جنگلی
به گزارش روابط عمومی آموزشکده ملی مهارت شهید رجایی لاهیجان ، روز یکشنبه 16 آذر 1404 با دعوت ریاست آموزشکده از فرمانده سپاه ناحیه لاهیجان، به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو و شهادت میرزا کوچک خان جنگلی ، جناب سرهنگ مهرزاد در آموزشکده لاهیجان حضور یافتند .
به همین مناسبت جلسه ای با حضور ریاست و کارکنان و دانشجویان در سالن جلسات برگزار شد .
در ابتدا دکتر پنج مینی چگونگی نامگذاری این روز به یاد سه دانشجو (مصطفی بزرگنیا و احمد قندچی و مهدی شریعترضوی) را توضیح دادند و در خصوص نقش دانشجوی پویا و فعال در جامعه و رسیدن به اهداف عالیه کشور مطالبی را مطرح نمودند .
در ادامه سرهنگ مهرزاد نیز با تبریک روز دانشجو و بزرگداشت شهادت میرزا کوچک جنگلی ، ضمن بیان مطالبی ، روند تاریخی جنبش دانشجویی در خصوص ایرانی توانمند و قدرتمند با محوریت دانشجویان نخبه سخنرانی کردند .