در حال بارگذاری ...
سه‌شنبه 16 آذر 1400

تشکیل کلاس عملی به صورت عملی

قابل توجه کلیه دانشجویان

به استناد مصوبه معاونت آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، کلاسهای عملی آموزشکده فنی و حرفه ای شهید رجایی لاهیجان از روز شنبه 22 آبان طبق برنامه پیوست (هفته اول فقط رشته معماری) برگزار خواهد شد. لذا ضروری است کلیه دانشجویان با درنظرگرفتن موارد زیر در کلاسها حضور یابند:

1- دانشجویانی می توانند در کلاسهای حضوری شرکت نمایند که حداقل یک دوز واکسن را حتما دریافت نموده و کارت واکسن یا کارت دیجیتال واکسن را همراه داشته باشند.

لینک دریافت کارت واکسن دیجیتال            https://vcr.salamat.gov.ir/fa

2- به دلیل محدودیتهای کرونایی موجود، امکان ارائه خدمات تغذیه و خوابگاه مقدور نخواهد بود.

3- رعایت دستورالعملهای بهداشتی در محیط دانشکده و کلاسها الزامی است.

در صورت وجود ابهام و سوال با شماره 01342223088 داخلی 233 - 222  (اداره خدمات آموزشی ) تماس حاصل نمایید.

کلاسهای رشته های دیگر از دو هفته آینده  معاقبا در همین صفحه اطلاع رسانی خواهد شد

- کلاسها برای هر ورودی فقط یک روز مثلا ترم اولیها شنبه ترم دومی ها یکشنبه و.. برنامه ریزی گردیده است.

-بدلیل اینکه برای هر ورودی طوری برنامه ریزی شده که فقط یک روز تا غروب کلاس دارند بنابراین خوابگاه به هیچ دانشجویی تعلق نمی گیرد.

- هر هفته فقط برای یک‌رشته کلاس حضوری برنامه ریزی می گردد.

برنامه کلاسی را می توانید از پایین همین صفحه قسمت فایل های ضمیمه دریافت نمایید.

قابل توجه دانشجویان  رشته های حسابداری و کامپیوتر
باتوجه به بخشنامه برگزاری کلاس حضوری لازم است به نکات زیر توجه نمایید:
-از روز شنبه مورخ ۱۴۰۰/۸/۲۹ لغایت سه شنبه مورخ ۱۴۰۰/۹/۲  کلاس حضوری دروس عملی و‌نظری-عملی  برای دانشجویان فقط و فقط حسابداری و کامپیوتر  طی برنامه شرح ذیل برگزار می گردد.
- دانشجویان بومی استان گیلان می بایست حتما طبق برنامه زمانبندی اعلامی در کلاس درس در دانشگاه حضور یابند.

- سلف سرویس دانشگاه تعطیل بوده و‌امکان سرو غذا برای دانشجویان وجود ندارد.
- دانشجویان پروتکل های بهداشتی را کاملا رعایت کرده و زدن ماسک الزامی است.
-این برنامه ریزی بصورت فشرده بوده و فقط فعلا برای هفته بعداز تاریخ شنبه ۱۴۰۹/۸/۲۹ لغایت

سه شنبه ۱۴۰۰/۹/۲ برای رشته های حسابداری و کامپیوتر  می باشد.
- کلاس حضوری رشته های دیگر طی هفته های بعد برنامه ریزی و اطلاع رسانی می شود.

اداره آموزش ۱۴۰۰/۸/۲۴